استاندار مازندران: واردات برنج بزرگترین آسیب را به کشاورزان میزند
استاندار مازندران با بیان اینکه واردات برنج بزرگترین آسیب را به کشاورزان استان میزند، گفت: در صورتی که از واردات بیرویه و غیراصولی برنج جلوگیری شود مازندران توانایی تأمین بیش از نیاز کشور را دارد. به گزارش قلم ما: ربیع فلاحجلودار در نشست مطبوعاتی به همراه اعضای کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با حضور مدیران […]
استاندار مازندران با بیان اینکه واردات برنج بزرگترین آسیب را به کشاورزان استان میزند، گفت: در صورتی که از واردات بیرویه و غیراصولی برنج جلوگیری شود مازندران توانایی تأمین بیش از نیاز کشور را دارد.
به گزارش قلم ما:
ربیع فلاحجلودار در نشست مطبوعاتی به همراه اعضای کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با حضور مدیران و فعالان اقتصادی استان در محل سالن اجلاس مجتمع نفت محمودآباد، اظهار کرد: از آغاز این دولت تاکنون فضای همدلی ما بین مسؤولان و فعالان در استان مازندران حاکم شده است.
وی با بیان اینکه یکهزار و ۹۳ واحد تولیدی از بسته رونق اقتصادی در بخش کشاورزی بهره بردند، افزود: استان مازندران در بین استانهای کشور رتبه نخست تسهیلات بسته رونق به واحدهای تولیدی را دارد.
استاندار مازندران با بیان اینکه استان ظرفیتهای بسیار زیادی در حوزه کشاورزی و صنایع، گردشگری و صنعت دارد، خاطرنشان کرد: اما تاکنون زیرساختهای این حوزه به طور شایسته توسعه پیدا نکرده است و نیازمند توجه ملی است.
این مسؤول افزود: استان مازندران با ظرفیتهای کشاورزی خود میتواند بخش بزرگی از امنیت غذایی کشور را تأمین کند و با برنامه و اعتبار بیشتر در بخش زیر بنایی میتواند ۵۰ درصد صادرات را در بخش تولید برنج در استان داشته باشد.
فلاحجلودار با بیان اینکه واردات برنج بزرگترین آسیب را به کشاورزان استان میزند، عنوان کرد: در صورتی که از واردات بیرویه و غیر اصولی برنج جلوگیری شود برنج مازندران توانایی تأمین بیش از نیاز روزانه کشور را دارد.
وی با بیان اینکه توسعه زیرساختها در این استان، شکوفایی اقتصادی مازندران را به دنبال دارد، بیان کرد: مرز مشترک با کشورهای حوزه دریای خزر میتواند پایگاه بسیار مناسبی برای صادرات محصولات کشاورزی و صنعتی این استان به این کشورها باشد.
استاندار مازندران در پایان گفت: اهمیت تولید در روستاها و لزوم کاهش مهاجرت از روستا به شهر بر کسی پوشیده نیست و استان مازندران جزء معدود استانهایی است که ۴۵ درصد از جمعیت آن در روستا ساکن است و تمام تلاش خود را بر افزایش این درصد به کار میگیریم./فارس
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0