رئیس ستاد انتخابات مازندران: مجموعه رسانه ها برای افزایش مشارکت انتخاباتی به میدان بیایند / خدمات نظام و دولت از سوی رسانهها اطلاعرسانی و تبیین شود
قاسم عزیززاده گرجی، سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مازندران، گفت: رسانهها برای افزایش مشارکت انتخاباتی وارد میدان شوند و خدمات نظام و دولت را اطلاعرسانی و تبیین کنند. قاسم عزیززاده گرجی در جلسه کمیته اطلاعرسانی ستاد انتخابات مازندران با بیان اینکه رسانهها پیشانی همه فعالیتهای دولت هستند، اظهار کرد: ضعفهای موجود در […]
قاسم عزیززاده گرجی، سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مازندران، گفت: رسانهها برای افزایش مشارکت انتخاباتی وارد میدان شوند و خدمات نظام و دولت را اطلاعرسانی و تبیین کنند.
قاسم عزیززاده گرجی در جلسه کمیته اطلاعرسانی ستاد انتخابات مازندران با بیان اینکه رسانهها پیشانی همه فعالیتهای دولت هستند، اظهار کرد: ضعفهای موجود در تبیین خدمات دولت و نظام را باید رسانهها با اطلاعرسانی سریع و شفافسازی در جامعه از بین ببرند.
وی با بیان اینکه رسانههای مازندران بسترهای دریافت اخبار درست را در تبلیغات انتخاباتی نامزدها تمهید کنند، افزود: رسانههای استان اخبار انتخابات را از شورای اطلاعرسانی به عنوان مهمترین و مطمئنترین منبع خبری دریافت کنند.
سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مازندران، هنر رسانهها را مسألهسازی برای چگونگی افزایش مشارکت مردم در انتخابات دانست و خاطرنشان کرد: تولید محتوای مرتبط با انتخابات از سوی رسانههای مازندران برای همه اقشار جامعه مورد توجه قرار داشته باشد.
عزیززاده گرجی به اهمیت پیوستهای اجتماعی و رسانهای در همه طرحهای عمرانی، اجتماعی، تولیدی و توسعهای مازندران اشاره کرد و گفت: همه دستگاههای دولتی و غیردولتی باید در افزایش مشارکت انتخابات پیش رو پای کار بیایند.
این مسئول اظهار کرد: نظام مسایل در بخشهای مختلف شهری و روستایی مازندران احصا شده و رسانهها میتوانند از باب مطالبهگری از نامزدهای نمایندگی مجلس شورای اسلامی در ۹ حوزه انتخابیه استان، امیدآفرینی را در جامعه گسترش بدهند.
وی با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری بر اصلاع رسانی از اقدامات نظام و دولت، افزود: انتظار میرود که رسانههای استان مدیران دستگاههای اجرایی را در بخشهای مختلف به ویژه انتخابات پاسخگو کنند.
رئیس ستاد انتخابات مازندران با بیان اینکه مشارکت در انتخابات اعتماد عمومی، سرمایه اجتماعی و در نهایت ضریب امنیت را بالا میبرد، ادامه داد: تمام دغدغه دولت حل مشکلات و ایجاد رفاه برای مردم است. اراده جدی نماینده عالی دولت در مازندران نیز همسو با رویکرد دولت، تلاش شبانهروزی برای حل نظام مسایل مردم است.
سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مازندران به اجرای طرح ارائه راهبرد و حل نظام مسایل مردم در مساجد بابل اشاره کرد و گفت: این طرح تا کنون در ۲۱۹ مسجد این شهرستان با هدف حل مشکلات مردم انجام شده است.
عزیززاده گرجی اظهار کرد: امروز مراجع محلی در بخشهای مختلف شهری و روستایی تغییر کردهاند. به یقین اگر مردم واقعیتها را به موقع بشنوند، بیشتر با آرمانهای نظام همراه میشوند.
وی افزود: انتخابات را مردم برگزار میکنند و نمونه بارز آن اینکه عوامل شعب اخذ رأی و اعضای هیات اجرایی که به عنوان معتمدان مردم انتخاب شدند از بطن جامعه و اقشار مختلف مردم هستند.
بنا به اعلام ستاد انتخابات مازندران از حوزههای انتخابیه ۹ گانه این استان در مجموع ۷۴۸ نفر برای تصاحب یکی از ۱۲ کرسی مازندران در مجلس دوازدهم نامنویسی کردند که پس از بررسی پروندهها و صلاحیت نامزدها در ۲ مرحله توسط هیئت اجرایی در استان و هیئت نظارت بر انتخابات کشور، در نهایت ۳۷۷ نفر در گردونه رقابت انتخاباتی باقی ماندند.
مازندران ۹ حوزه انتخابیه شامل “ساری و میاندورود”، “قائمشهر، سوادکوه، سوادکوه شمالی، سیمرغ و جویبار”، “نکا، گلوگاه و بهشهر”، “تنکابن، رامسر و عباسآباد”، “نور و محمودآباد”، “نوشهر، چالوس و کلاردشت”، “بابل”، “آمل” و “بابلسر و فریدونکنار” دارد که از این ۹ حوزه در مجموع ۱۲ نماینده راهی بهارستان میشوند.
طبق برنامه زمانبندی ستاد انتخابات کشور، دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری در روز جمعه ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ در سراسر کشور برگزار میشود. استان مازندران بر اساس سرشماری سال ۱۳۹۵ حدود سه میلیون و ۲۸۳ هزار نفر جمعیت دارد.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0