معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری مازندران تأکیدکرد:ضرورت نظارت بر عملکرد واحدهای خبازی

حسن خیریانپور معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری مازندران با اشاره به اینکه تعداد ۴۰ درصد واحدهای خبازی در طرح تشدید بازرسی مورد بازدید قرار گرفتند ، گفت: تعداد ۱۷۵ واحد تخلف تعطیلی غیر مجاز و تعداد ۲۷۷ واحد نیز کسر وزن چانه و کم فروشی داشتند که ضرورت ایجاب می کند فرمانداران با ورود به […]

حسن خیریانپور معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری مازندران با اشاره به اینکه تعداد ۴۰ درصد واحدهای خبازی در طرح تشدید بازرسی مورد بازدید قرار گرفتند ، گفت: تعداد ۱۷۵ واحد تخلف تعطیلی غیر مجاز و تعداد ۲۷۷ واحد نیز کسر وزن چانه و کم فروشی داشتند که ضرورت ایجاب می کند فرمانداران با ورود به موقع و تشدید نظارت ها نسبت به عملکرد واحدهای خبازی مراقبت نمایند. 

 حسن خیریانپور معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری مازندران در جلسه کارگروه آرد و نان استان مازندران از تشکیل ۲۴۶ تیم بازرسی در سطح استان با حضور ۳۷۷ نیروی انسانی خبر داد و گفت: نان به عنوان یکی از مهمترین کالاهای استراتژیک  حائز اهمیت است از این رو ضرورت نظارت و دقت در عملکرد واحدهای خبازی مورد تأکید می باشد  .

وی با اشاره به اینکه تعداد ۴۰ درصد واحدهای خبازی در طرح تشدید بازرسی مورد بازدید قرار گرفتند ، گفت: تعداد ۱۷۵ واحد تخلف تعطیلی غیر مجاز و تعداد ۲۷۷ واحد نیز کسر وزن چانه و کم فروشی داشتند که ضرورت ایجاب می کند فرمانداران با ورود به موقع و تشدید نظارت ها نسبت به احقاق حقوق مردم اقدام و نسبت به نصب تابلو ساعت کار و همچنین رعایت وزن چانه مراقبت نمایند.

حسن خیریانپور با تأکید بر حضور مباشر و یا متصدی در محل  نانوایی ، تصریح کرد :  نتایج بازرسی ها حکایت از عدم حضور مباشر و یا متصدی در ۱۰۸۸ واحد  نانوایی دارد و متاسفانه همین عامل یکی از مهمترین دلایل پخت نان بی کیفیت ، تشکیل شبکه غیرمجاز خرید و فروش آرد  و سایر تخلفات رایج در واحدهای خبازی است .

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری با اشاره به اینکه در ۲۸۸ واحد خبازی اصول بهداشتی از بعد بهداشت محیط و رعایت پروتکل های بهداشتی رعایت نشده و منجر به پلمپ ۲۵ واحد گردیده است ، گفت:  از آنجا  که واحدهای خبازی بسیار در زمینه سلامت جامعه آسیب پذیر هستند از این رو یکی از مهمترین اهداف اعطای تسهیلات بهسازی ، نوسازی و سرمایه در گردش به واحدهای خبازی ، ارتقاء نانوایی به درجه استاندارد و ایمن سازی بهداشت محیط در این واحدها می باشد . لذا ضرورت دارد تمامی واحدهای خبازی در این خصوص اهتمام نمایند و شبکه بهداشت با بازرسی های مستمر و بررسی های مداوم ، نسبت به صحت و سلامت تمامی پرسنل و همچنین رعایت پروتکل های بهداشتی و محیطی اطمینان لازم را حاصل نماید.

حسن خیریانپور بر تجهیز نانوایی ها به سوخت جایگزین و موتور برق به عنوان تمهیدات لازم در بحث پدافند غیرعامل تأکید کرد و گفت: نانوایی در هیچ شرایطی نباید تعطیلی شود ، از این رو در اعطای تسهیلات به واحدهای خبازی ، تجهیز نانوایی به موتور برق به عنوان یکی اولویت مد نظر قرار گیرد  و در همین خصوص بانک سپه نهایت اهتمام را در تسریع پرداخت تسهیلات به خبازان مبذول نماید .

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری افزود: خوشبختانه موجودی گندم استان در حد مطلوب است اما باید همواره از تمامی ظرفیت ها برای اطمینان از تأمین کالاهای اساسی استفاده نماییم لذا ادارات گمرک استان با مجموعه اداره کل غله و خدمات بازرگانی در بحث واردات گندم همکاری نمایند تا هیچ واحد نانوایی به دلیل نرسیدن به موقع آرد از ارائه خدمات محروم نماند.

 

حسن خیریانپور با تقدیر از عملکرد کارخانجات آرد استان و تصمیمات استاندار محترم که منجر به افزایش تعداد کارخانجات آرد در استان شد ، گفت : طی هماهنگی های صورت گرفته با شرکت های توزیع برق ، مقرر شد ، برق کارخانجات آرد استان به دلیل اهمیت کالای تولیدی ، بدون هماهنگی قبلی قطع نگردد.