معاون توسعه اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری تاکید کرد؛ لزوم تقویت حمایت سرمایهگذاران از شرکت های دانش بنیان
معاون توسعه اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری بر لزوم تقویت رویکرد حمایتی سرمایه گذاران از شرکت های دانش بنیان تاکید کرد که این مهم زمینه ساز تعامل سازنده و رشد آنها را به دنبال خواهد داشت به گزارش قلم ما، جواد مشایخ در همایش دهمین نمایشگاه بین الملل کیش اینوکس ضمن اشاره به نقش محوری […]
معاون توسعه اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری بر لزوم تقویت رویکرد حمایتی سرمایه گذاران از شرکت های دانش بنیان تاکید کرد که این مهم زمینه ساز تعامل سازنده و رشد آنها را به دنبال خواهد داشت
به گزارش قلم ما، جواد مشایخ در همایش دهمین نمایشگاه بین الملل کیش اینوکس ضمن اشاره به نقش محوری شرکت های دانش بنیان در رشد و توسعه کشور، اظهار داشت: همانطوری که شرکت های دانش بنیان ایده های ارزشمندی دارند سرمایه های سرمایه گذاران نیز ارزشمند است و باید به امر مهم برد برد و همکاری لازم اهتمام ویژه داشت.
مشایخ در بخش دیگری از سخنان خود و حمایت از شرکت های دانش بنیان، اظهار داشت: با توجه به زیرساخت های موجود و ماموریت های اصلی مناطق آزاد که جذب سرمایه گذاری است باید در راستای تبدیل کیش به جزیره نواورانه گام های موثری برداشت.
به گفته مشایخ با نگاهی اجمالی به جامعه دانش آموزی کشور باید از مفهوم اقتصاد دانش بنیان که همان واژه معنابخش رشد و توسعه است درک درستی داشته باشیم.
وی، اظهار داشت: در طول پانزده سال فعالیت خود دوره های آموزشی و ماموریتی خود را در زمینه تجاری سازی فناوری، تمرکز به شکل دهی و حمایت از شرکت های دانش بنیان و توسعه زیر ساخت های زیست بوم فناوری و نوآوری و دوره جدید نیز تمرکز بر توسعه اقتصاد دانش بنیان را در دستور کار خود قرار دادیم.
معاون توسعه اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری با بیان این که اقتصاد دانش بنیان را نباید محدود به محصولات پیشرفته و پیچیده کنیم، بیان داشت: بلکه سلامت، بهداشت، کشاورز و… اولویت کاری ما است و دانش را در این زمینه ها به کار خواهیم گرفت.
جواد مشایخ با اشاره به این که در سال ۹۲ تعداد ۵۵ شرکت دانش بنیان در سراسر کشور فعال بود، گفت: با تلاش های صورت گرفته در این زمینه رقم موجود به تعداد ۹ هزار ۲۶۴ شرکت رسیده است.
مشایخ شرکت های دانش بنیان برای توسعه نیازمند سرمایه هستند و آن چه که دارای مکمل این نیاز است تامین مالی می باشد و باید با روش های مختلف نسبت به جذب تامین مالی اقدام کنند.
وی، خاطر نشان کرد: تا کنون تعداد ۶۷۲ محصولات دانش بینان احصا شده به ۸۷ کشور مختلف صادر شده است و شرکت ها در سطحی قرار دارند که در صورت جذب سرمایه به شرکت های دانش بنیان اضافه می شوند.
به گفته مشایخ استفاده از تولید قانون بار اول با تایید معاونت بدون مناقصه؛ انعقاد قرار فراهم شده و پتانسیل های ارزشمندی در حوزه دانش بنیان نهفته است که می تواند با سایر فعالان تاثیر گذار باشد
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0