نقش تأثیرگذار ابر پروژه گردشگری آراد مارینا در توسعه اقتصاد دریا محور استاندار مازندران در بازدید از ابر پروژه گردشگری آراد مارینا بر نقش تأثیرگذار این پروژه در توسعه اقتصاد دریا محور تأکید کرد به گزارش رسانه خبری قلم ما، مهدی یونسی، استاندار مازندران با بیان اینکه تحقق طرح های گردشگری – اقتصادی دریا محور […]
نقش تأثیرگذار ابر پروژه گردشگری آراد مارینا در توسعه اقتصاد دریا محور
استاندار مازندران در بازدید از ابر پروژه گردشگری آراد مارینا بر نقش تأثیرگذار این پروژه در توسعه اقتصاد دریا محور تأکید کرد
به گزارش رسانه خبری قلم ما، مهدی یونسی، استاندار مازندران با بیان اینکه تحقق طرح های گردشگری – اقتصادی دریا محور نقش مهمی در توسعه در پیشرفت و آبادانی استان دارد افزود؛
بی شک برای شکوفایی ظرفیت های هر بخش که دارای توانمندی برای اعتلای اقتصادی استان است، در گام نخست باید زیرساخت ها را مهیا کنیم.
مقام عالی دولت در استان، ابر پروژه گردشگری آراد مارینا را یکی از این زیرساخت های موثر در حوزه اقتصاد گردشگری دانست و یادآور شد: سعی می کنیم با حمایت از بخش خصوصی زمینه اعتلای مازندران را در حوزه های دارای ظرفیت علی الخصوص اقتصاد دریا فراهم آوریم.
سرمایه گذاران پروژه؛ پیشرفت ۶۰ درصدی ابر پروژه گردشگری آراد مارینا /لزوم حمایت بیشتر مسؤولان جهت بهره برداری
سرمایه گذاران طرح ابر پروژه گردشگری آراد مارینا از پیشرفت ۶۰ درصدی پروژه خبر دادند و گفتند ؛ تمام تلاشمان بر این است تا این پروژه در نیمه اول سال ۱۴۰۵ به بهره برداری برسد
مهندس امید شایگان و مهندسی ثانی سرمایهگذاران و مالکین ابر پروژه یکی از پروژه گردشگری آراد مارینا در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار سفر امروز، عنوان داشتند؛ این پروژه در حال حاضر بعنوان یکی از مهمترین پروژه های گردشگری دریایی کشور است و نقش مهمی در توسعه اقتصاد دریا محور دارد.
ایشان بر لزوم حمایت بیشتر مسؤولان جهت بهره برداری از این پروژه تاکید و با اشاره به مراحل صدور مجوز خاطرنشان کردند ؛ مسؤولان باید از سرمایهگذاران حمایت کرده تا بروکراسی های اداری سبب دلسرد شدن سرمایهگذاران بخش خصوصی نشود.
سرمایه گذاران حوزه گردشگری با بیان اینکه در حال حاضر ۳۰۰ نفر اشتغالزایی در این پروژه صورت گرفته است خاطرنشان ساخت: با بهرهبرداری کامل پروژه این تعداد افزایش خواهد یافت.
این سرمایهگذاران در ادامه به نظارت و رعایت نکات فنی و مهندسی پروژه اشاره کرد و گفت: تنوع امکانات تفریحی با هدف جذب گردشگران از موضوعات حائز اهمیتی است که به آن پرداخته شده است.
ایشان همچنان به اشاره به امکانات و تجهیزات پروژه اظهار داشتند؛ محل استقرار ۷۵۰ قایق و شناور تفریحی ،ورزش های دریایی ،ماهیگیری از ویژگی های منحصر بفرد در این پروژه است ،همچنین همه نوع امکانات تفریحی برای گردشگران در این پروژه تعریف شده است که در بسیار کم نظیر بوده و طبق برنامه زمان بندی انجام شده در فاز نخست ۱ برج مسکونی آن بهمراه بندر تفریحی در سال ۱۴۰۵ به بهره برداری خواهد رسید و در گام بعدی مرکز تجاری و تفریحی بهمراه برج دیگر مسکونی در سال ۱۴۰۷ به بهره برداری می رسد.
سرمایه گذاران و مالکین پروژه با اشاره به اشتغالزایی پروژه بیان کردند: در حال حاضر تعداد ۳۰۰ با زیر بنای ۲۲۰ هزار متر در حال فعالیت هستند که با اتمام پروژه به ۱۲۰۰ افزایش خواهد یافت.
این فعالین حوزه گردشگری در پایان عنوان کردند : در این پروژه جای پارک ۷۵۰ قایق و یات و تعدادی کشتی تفریحی و اتوبوس دریایی در نظر گرفته شده است لزوم حمایت از سرمایهگذاران بخش خصوص نمودند و خواستار رفع موانع پیش روی سرمایه گذاران در راستای توسعه اقتصادی و اشتغالزایی منطقه شدند.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0